Badkamers

Een van de specialiteiten van Loodgietersbedrijf Strijland is het aanleggen van eenvoudige tot zeer luxe badkamers.

Bij een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan de installatie  van sanitair. Leidingen moeten gelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een  precies werkje dus. Door jarenlange ervaring beschikt Loodgietersbedrijf Strijland over de  benodigde vakkennis en deskundigheid om uw droombadkamer te kunnen realiseren.

Omdat wij niet beschikken over een showroom kunt u voor het uitzoeken van sanitair terecht  bij een van onze leveranciers. Door een goede samenwerking met een aantal leveranciers kunnen wij u diverse merken sanitair leveren, die vakkundig door ons geïnstalleerd zullen  worden. Uiteraard geven wij garantie op al het installatiewerk.

SANITAIR

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of naar de perfect ingerichte toiletruimte? Stelt u hoge eisen aan de uitvoering? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Voorbereiding
Voordat het sanitair aangebracht kan worden, moet veel gebeuren. Het voorwerk zoals slopen en afvoeren van bestaande voorzieningen, leidingwerk en riolering wordt vakkundig uitgevoerd.

Uitvoering
Het voorwerk en het plaatsen van het sanitair alsmede de afwerking wordt in zijn geheel aangenomen. Eventueel meerwerk wordt altijd besproken en vastgelegd. Geen zorgen, geen verrassingen. Het spreekt voor zich dat er alles aan wordt gedaan om tot een perfect resultaat te komen.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 023-5387327